• C2Solutions föreläser på Expo Dataskydd

    17 november är det dags för Expo Dataskydd i Stockholm – ett heldagsevent för Dig som arbetar med dataskydds- och integritetsfrågor.  Området växer och skapar nya utmaningar i takt med ökad digitalisering. Lagstiftningen inom Dataskyddsfrågor har länge legat efter den snabba digitala utvecklingen. Men nu kommer en ny lagstiftning på EU-nivå som ändrar på allt detta. Genom dataskyddsförordningen kommer det att bli ännu större fokus på IT- säkerheten. Hur informationen och dataskyddet  hanteras blir en fråga för hela organisationen, inte bara IT-avdelningen eller personuppgiftsombudet/dataskyddsombudet.

    Vi på C2Solutions har lång erfarenhet av arbete med säkrad Informationshantering. Vi finns på plats på Expo Dataskydd och delar med oss av vår erfarenhet. Vi föreläser på temat Privacy by design –  hur sker utveckling av IT-system med krav på säkerhet?

    Expo Dataskydd är en dag med inriktning på dataskydd – både teknisk och fysisk säkerhet samt personlig integritet och hantering av personuppgifter. Temat för dagen är HUR. Hur ska jag förbereda mig för dataskyddsförordningen (GDPR), hur genomför jag förändringar inom dataskydd, hur tillämpar jag nya regler, hur ska jag utföra nya arbetsuppgifter?

    Har Du ett konkret behov eller är nyfiken på att lära dig mer? Besök gärna Expo Dataskydd för mer information eller kontakta oss direkt.

    Hoppas vi ses på torsdag!

Bli uppringd

Fyll i ditt telefonnummmer så ringer vi upp dig.

Högsta kreditvärdighet

C2Solutions är ett stabilt företag med nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Certifiering enligt ISO9001

C2Solutions är sedan år 2006 certifierade enligt ISO9001, standarden för kvalitetsledningssystem.

Barnsupporter Företag

Barnsupporter

C2Solutions är med och stödjer kampen mot barncancer.