• God jul och Gott nytt år!

    Det är strax dags att säga adjö till år 2020 – ett år som medfört stora förändringar i vårt sätt att leva och verka. Många är vi som fått ändrat våra arbetssätt och vars organisationer ställts inför nya krav. Några av oss har även fått nya verktyg för att lösa våra uppgifter. Hoten och möjligheterna i cyberrymden är oändliga – det är extra viktigt att värdera dem!

    Vi på C2Solutions är tacksamma över att kunna lägga ett starkt år bakom oss. Det hade inte varit möjligt utan våra fantastiska kunder, medarbetare och partners och deras oerhörda engagemang. Därför vill vi rikta ett stort tack till Er! Vi ser fram mot ett spännande 2021 fyllt av nya spännande utmaningar tillsammans med er! Tillsammans har vi en central och viktig uppgift – att skapa ett tryggare samhälle. Det gör vi bäst tillsammans – oberoende av var vi arbetar och om vi arbetar med informationssäkerhet, IT-säkerhet, dataskydd eller säkerhetsskydd.

    I år, som så många gånger förr, skippar vi julklapparna och skickar en gåva till Barncancerfonden för Barn och cancer hör inte ihop!

    Vi vill önska Er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt år. Ta hand om varandra,  visa hänsyn och håll ut. Tillsammans gör vi skillnad!

     

Bli uppringd

Fyll i ditt telefonnummmer så ringer vi upp dig.

Högsta kreditvärdighet

C2Solutions är ett stabilt företag med nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Certifiering enligt ISO9001

C2Solutions är sedan år 2006 certifierade enligt ISO9001, standarden för kvalitetsledningssystem.

Barnsupporter Företag

Barnsupporter

C2Solutions är med och stödjer kampen mot barncancer.