It-säkerhetsspecialister

Om oss

Vad gör vi

Vi hjälper dig som kund att leverera digitala tjänster på ett säkert sätt – både tekniskt och metodmässigt. Vi kombinerar områdeskunnande med djup kunskap om tillämpning och erbjuder oberoende stöd och rådgivning i alla delar av utvecklingskedjan.

”Säkerhet, utveckling, samarbete, engagemang och kvalitet är värden som genomsyrar allt vi gör. Vi kan stolt säga att vi har några av Sveriges viktigaste verksamheter som våra kunder!”
Marie, VD

Med över 20 års erfarenhet i branschen är vi stolta att säga att vi har ett högt förtroende och gott anseende hos våra kunder.

 

Affärer och nätverk

Vi kan med stolthet säga att vi har lojala kunder som funnits med oss sedan starten 2001. Vi har vunnit en lång rad ramavtal och verkar inom flera centrala ramavtal inom totalförsvaret, vilket skapar möjligheter för våra kunder, oss själva och för våra partners.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm, men vårt nätverk sträcker sig betydligt längre än så. Tack vare vårt breda nätverk, får du som kund tillgång till ett stort antal resurser, vilket garanterar både bredd och spetskompetens inom en lång rad specialområden. Tillsammans med våra partners erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av flexibla tjänster, vilka vi anpassar mot kundens behov.

Vår arbetsprocess

Proaktivitet och att ligga steget före är en ständig utmaning för alla verksamheter. Ert säkerhetsarbete är under ständig utveckling, både strategiskt och operativt.

C2Solutions kombinerar expertis och erfarenhet inom informationssäkerhet med djup kunskap om kundens verksamhet och regelverk. Vi strävar alltid efter att bygga starka relationer med våra kunder och att erbjuda högkvalitativa tjänster som är anpassade efter era specifika behov.

Vi är er långsiktiga, oberoende rådgivare som ger stöd och tryggar er verksamhet.

  • Rådgivning

  • Tillsammans, genom konsultativ rådgivning, utforskar vi era individuella behov och mål. Därefter definierar vi mål och upprättar en kvalitetssäkrad plan för vårt åtagande.

 
  • Genomförande

  • Vi föreslår och utvecklar, ofta i projektform, en skräddasydd lösning i enlighet med överenskommen plan. Med löpande uppföljning och dialog säkerställer vi att du är nöjd med genomförande och resultat.

 
  • Förvaltning

  • Känner ni behov av fortsatt stöd levererar vi självklart förvaltningstjänster såsom rådgivning, kravefterlevnad, uppgraderingar och löpande support.

 

Företagskultur

Så länge C2Solutions varit verksamma, har vi alltid med kunden i fokus levererat högt engagemang och goda resultat. Nyckeln till våra lyckade uppdrag är vårt synsätt och den arbetsglädje som präglar vår företagskultur, vilken kännetecknas av delaktighet, kreativitet och spetskompetens.

Vi sätter upp långsiktiga mål och arbetar nära våra kunder, vilket bidrar till ökad förståelse, tillit och kvalitet. Vårt öppna och närvarande arbetssätt kompletterar vår professionalitet, noggrannhet och struktur. Hög integritet är en självklarhet för alla våra medarbetare. Med en familjär känsla och viljan att uppnå resultat genom samarbete, skapar vi säkrad informationshantering för ett tryggare samhälle.Barnsupporter

C2Solutions är med och stödjer kampen mot barncancer.Högsta kreditvärdighet

C2Solutions är ett stabilt företag med nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.Certifiering enligt ISO9001

C2Solutions är sedan år 2006 certifierade enligt ISO 9001, standarden för kvalitetsledningssystem.

Investera i er säkerhet