It-tekniker jobb

Välkommen till din nya karriär!

Upptäck en spännande karriärmöjlighet hos C2Solutions, ett ledande företag inom informationssäkerhet och IT-säkerhetstjänster.

Vi erbjuder dig

IT-säkerhetsbranschen utvecklas konstant och vi vill ligga steget före. Vi söker engagerade medarbetare som tillsammans med oss vill vara en del av den spännande resan.

Hos oss möts du av en arbetsplats präglad av innovation, arbetsglädje, öppet klimat, gemenskap och delaktighet. Vi har stort fokus på våra medarbetares utveckling både professionellt och personligt. Vi vet att goda resultat uppnås när medarbetarna mår bra, trivs och får utrymme att växa. Hos oss är spännande arbetsuppgifter en självklarhet!

Att vara en C2´are

Vår företagskultur, ”C2-andan”, kännetecknas av arbetsglädje, engagemang, kreativitet och gemenskap. Med vårt öppna klimat kan vi hantera högt och lågt, lätt och tungt och få alla att känna trygghet och gemenskap. Medarbetaren och dennes engagemang är vår viktigaste tillgång. Delaktighet och personlig utveckling är kärnan i vårt företag.

C2 är ett attraktivt val där medarbetare stannar under en längre tid och där varje medarbetare känner trygghet. Hos oss skapar varje medarbetare ett meningsfullt bidrag för både sig själv, bolag, kund och för samhället i stort skapas.

Utvecklas med oss

Kärnan i vår verksamhet är god kvalitet i vårt arbete och en viktig förutsättning för det är att medarbetarna har rätt kompetens.

Om du letar efter en arbetsplats att växa med har du kommit rätt. Vi finns här för att utveckla talanger, styrkor och förmågor genom att erbjuda stora utvecklingsmöjligheter genom spännande kunduppdrag, branschledande kurser och events.

 

C2´are har roligt tillsammans

För oss är det viktigt med gemenskap och självklart har vi roligt tillsammans. Arbetsglädje skapar vi bland annat genom att ha många gemensamma aktiviteter; spelkvällar, AW, konferenser, spännande workshops och andra roliga aktiviteter är en given del av jobbet. Ett axplock av våra uppskattade konferenser är resmål som Las Vegas, Comosjön och Malaga.

Hos oss får alla vara med och påverka vad nästa aktivitet ska bli!

Bli en C2´are

Vill du jobba på en innovativ arbetsplats – där du dessutom är med och bidrar till ett säkrare samhälle? Vill du vill bli del av ett ambitiöst gäng i en viktig och spännande bransch? Häng med när vi utmanar IT-säkerhetsbranschen!

Vi växer fort, vilket innebär att vi ständigt är på jakt efter nya medarbetare. Har du kunskaper och kompetenser som du tror passar oss, tveka inte att skicka in en spontanansökan till jobb@c2solutions.se.

 

På C2Solutions känner jag både en stor frihet att själv styra min arbetssituation och en trygghet i de förutsättningar och stöd jag får från ledning och kollegor i arbetet. Det gör att jag vågar utmana mig själv varje dag!
Ann
Konsult inom IT- och informationssäkerhet
Det bästa med att jobba på C2 är att man ständigt utmanas och uppmuntras till att hitta nya lösningar. Med en bred variation mellan uppdragen utvecklas man snabbt och stöttas av teknikkunniga kollegor.
Niklas
Konsult inom IT-säkerhet
Här har varje konsult sin unika kompetens och det är i utbytet mellan medarbetarna vi skapar mervärde. Det öppna arbetssättet och viljan till samarbete gör att alla trivs här. Det gynnar både oss och kunderna.
KJ
Konsult inom informationssäkerhet
Här har jag varierande och intressanta uppgifter, ingen dag är sig lik! Tydliga visioner och C2 hjälper en att växa med företaget. En stark gemenskap och en arbetsgivare som bryr sig om medarbetarna så är C2 modellen för hur alla företag bör vara.
David
Konsult inom IT-säkerhet

Förmåner

Vi erbjuder alla våra anställda en rad förmåner, ett urval av dessa är:Friskvård

Våra medarbetares hälsa och välmående är högt prioriterat därför är det en självklarhet att vi erbjuder friskvårdsbidrag.Flexibel arbetstid

Vi tycker att det är viktigt att få till jobb med privatlivet så därför är det en självklarhet för oss att våra medarbetare har frihet under ansvar i den mån det är möjligt.Tjänstepension

Vi avsätter månadsvis premie till tjänstepension som ett komplement till den allmänna pensionen. Du styr själv över hur kapitalet förvaltas.Försäkringspaket

Försäkringspaket där bland annat livförsäkring, löneväxling, sjukförsäkring, vårdförsäkring och hälsoundersökning ingår.

Investera i er säkerhet