Senior IT-säkerhetsarkitekt

Vill du designa säkra IT-system och miljöer för våra kunder med höga säkerhetskrav och delta i kravställning, granskning och uppföljning – då kan vi erbjuda dig ett spännande och roligt jobb!

Vi är passionerade i vårt arbete och varje dag bygger vi och upprätthåller våra kunders säkerhetsförmåga för att möta dagens och framtidens utmaningar. Delar du vår vision om en tryggare digital värld och ett tryggare samhälle – Välkommen till oss på C2Solutions.

Nyheter webben (1) (1)

Vad kommer du att arbeta med?
Som senior konsult och IT-säkerhetsarkitekt hos oss blir du en del av ett ambitiöst team som arbetar nära våra kunder. Du får möjlighet att skapa och underhålla säkra IT-miljöer som stärker våra kunders säkerhet och bidrar till ett tryggare Sverige. Du får ta ansvar och vara med i olika projekt, ofta på plats hos våra kunder. Du får jobba tillsammans med andra tekniska experter och samordna dig med olika avdelningar hos kund. Du får designa systemmiljöer med höga säkerhetskrav, konfigurera härdade servermiljöer med virtualisering och centrala servertjänster, och designa säkra lösningar för löpande säkerhetsåtgärder och uppdateringar.

Din erfarenhet?
Du har jobbat minst 5 år med systemdesign och IT-säkerhet i en miljö där säkerheten är högt prioriterad. Du har en relevant utbildning inom datavetenskap eller liknande område och har gärna certifikat som Microsoft MCSE, VMware VCP, CISSP eller motsvarande. Du har kunskap om virtualisering och hur man designar säkra system med Microsofts produkter. Du har god förståelse för nätverk, virtualiserade miljöer och Windows säkerhetsfunktioner. Du har också erfarenhet av att använda härdningsprofiler som CIS, NIST mm.

Du har en ödmjuk inställning och en naturlig talang för att knyta an till nya människor och bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Du har också förmågan att arbeta självständigt, målinriktat och med höga ambitioner.

Vad erbjuder vi?
Hos oss möts du av en arbetsplats präglad av arbetsglädje, öppet klimat, gemenskap och delaktighet. För oss är det viktigt att ha roligt tillsammans och för att bygga gemenskap ordnar vi ett flertal aktiviteter tillsammans. Vi har stort fokus på våra medarbetares utveckling både professionellt och personligt. Vi vet att goda resultat uppnås när medarbetarna mår bra, trivs och får utrymme att växa. Hos får du möjlighet att arbete i en viktig och spännande bransch där du gör skillnad.

Övrigt
Säkerhetsprövning kommer att ske. Du kan obehindrat använda dig av svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Huvudplacering är i Stockholm, men resor kan förekomma.

Varmt välkommen med din ansökan
Vi använder oss av löpande urval, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till: jobb@c2solutions.se. För mer information, kontakta rekryteringsansvarig Pamela Abrahamsson via samma e-post.

Vårt mål är att C2 ska vara ett attraktivt val där medarbetare vill stanna under en längre tid och där varje medarbetare känner trygghet och upplever att ett meningsfullt bidrag för både individ, bolag, kund och för samhället i stort skapas.

Om C2Solutions
C2Solutions levererar effektiva säkerhetslösningar inom IT- och informationssäkerhet till myndigheter, verk och privata aktörer. Vi har ett specialiserat team på cirka 20 medarbetare som arbetar för att säkra samhällsviktig information. Vi erbjuder våra kunder en heltäckande skyddspalett där vi samlat tjänster baserade på mer än 20 års erfarenhet från verksamheter med höga säkerhetskrav. Vi är glada och stolta över att ha några av Sveriges mest betydelsefulla verksamheter som våra kunder.