Vi söker IT-säkerhetskonsult

Bli en av oss

Vill du bidra till ett säkrare samhälle? Vill du bli en del av ett ambitiöst gäng i en viktig och spännande bransch? Är svaret ja, välkommen med din ansökan!

Vem är du?
Du brinner för IT- och informationssäkerhet och har tidigare dokumenterad erfarenhet inom området. Som person tror vi att du är öppen och har lätt för att etablera nya kontakter och skapa förtroende. Du har hög integritet och har förmågan att förmedla komplex information på ett tydligt sätt.

Du har mycket god kompetens inom följande områden:

 • Windows Server och dess tjänster
 • Säker systemdesign inom Microsofts produktfamilj
 • Microsoft Power Shell och/eller annat script-språk

Du bör även vara bekant med produkter och tjänster såsom:

 • Microsoft AppLocker, Device Guard och Windows Defender Application Control
 • Microsoft Hyper-V Shielded Virtual Machines
 • Microsoft Windows Access and Identity technologies
 • Microsoft Azure
 • CIS Microsoft härdningsregelverk

Det är även meriterande om du har:

 • Tidigare erfarenhet av att arbeta mot myndigheter.
 • En eller flera certifieringar så som CISSP och Microsoft MCSE.

Du kan obehindrat använda dig av svenska och engelska i tal och skrift. Alla blivande medarbetare genomgår en säkerhetsprövning.

Vilka är vi?
C2Solutions är drygt 20 personer som tillsammans får kund, individ, bolag och samhälle att bli ännu starkare. Varje dag bidrar vi till ett tryggare Sverige genom att säkra samhällsviktig information i metod och teknik.

Kvalitet, säkerhet, utveckling och samarbete är värden som genomsyrar allt vi gör. Vi kan stolt säga att vi har några av Sveriges viktigaste verksamheter som våra kunder!

Vi erbjuder dig en arbetsplats präglad av arbetsglädje, öppet klimat, gemenskap och delaktighet. Vi har stort fokus på våra medarbetares utveckling både professionellt och personligt. Vi vet att goda resultat uppnås när medarbetarna mår bra, trivs och får utrymme att växa. Att vi erbjuder spännande arbetsuppgifter är en självklarhet.

Är vi en match?
Kändes det som en fullträff?
Skicka gärna in ditt CV till oss här nedan så hör vi av oss.

Vill du veta mer?
Rekryteringsansvarig Pamela Abrahamsson berättar gärna mer om rollen. Hon ordnar även med direktkontakt till någon av våra konsulter om du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss. Maila gärna henne på jobb@c2solutions.se.

 

Behandling av personuppgifter
Tänk på att vi behandlar dina personuppgifter när du skickar in din ansökan till oss. Du lämnar ditt samtycke till vår behandling av dina personuppgifter i och med att din ansökan skickas in.
Vid delger inte dessa personuppgifter till någon annan och de kommer endast användas i rekryteringsprocessen. Vi sparar din ansökan i 2 år, därefter gallras den. Önskar du att vi gör det tidigare kontakta oss på info@c2solutions.se.

Vad säger våra anställda?

På C2Solutions känner jag både en stor frihet att själv styra min arbetssituation och en trygghet i de förutsättningar och stöd jag får från ledning och kollegor i arbetet. Det gör att jag vågar utmana mig själv varje dag!

 • Ann
 • Konsult inom IT- och informationssäkerhet

Det bästa med att jobba på C2 är att man ständigt utmanas och uppmuntras till att hitta nya lösningar. Med en bred variation mellan uppdragen utvecklas man snabbt och stöttas av teknikkunniga kollegor.

 • Niklas
 • Konsult inom IT-säkerhet

Här har varje konsult sin unika kompetens och det är i utbytet mellan medarbetarna vi skapar mervärde. Det öppna arbetssättet och viljan till samarbete gör att alla trivs här. Det gynnar både oss och kunderna.

 • KJ
 • Konsult inom Informationssäkerhet

Ansökan

Låter tjänsten som något för dig? Välkommen med din ansökan idag!

Bli uppringd

Fyll i ditt telefonnummmer så ringer vi upp dig.

Högsta kreditvärdighet

C2Solutions är ett stabilt företag med nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Certifiering enligt ISO9001

C2Solutions är sedan år 2006 certifierade enligt ISO9001, standarden för kvalitetsledningssystem.

Barnsupporter Företag

Barnsupporter

C2Solutions är med och stödjer kampen mot barncancer.