Är du på jakt efter nya kollegor?

Bli en av oss

Hos oss arbetar vi för att alla medarbetare ska trivas och må bra, vilket visas genom goda resultat i våra medarbetarundersökningar. Vi vill kunna erbjuda en professionell utveckling och spännande arbetsuppgifter – därför har vi stor fokus på personliga kompetensutvecklingsplaner och utbildningar både internt och externt. Vi har tydliga förväntningar på eget ansvar och initiativtagande och i utbyte erbjuds du en dynamisk vardag och balans mellan arbete och privatliv med hänsyn tagen till livets alla olika faser.

Vilka är vi?
Våra kärnvärden är utveckling, samarbete, säkerhet och kvalitet. Vår kultur – C2-andan, som är öppen och inkluderande, är något vi är mycket stolta över. För att underhålla C2-andan arrangerar vi regelbundet gemensamma aktiviteter, både på och utanför kontoret. I dagsläget är vi 20 personer som har dörren öppen för nya kollegor.

Vem är du?
Har du några års erfarenhet inom någon av våra huvudområden; Informationssäkerhet, Säker systemdesign och Oberoende granskning? Är du en social och öppen person som har lätt att etablera nya kontakter och skapa förtroende? Har du gott omdöme, god samarbetsförmåga, hög integritet och kan förmedla komplex information på ett tydligt sätt? Då tror vi att du skulle passa hos oss!

Om du vill bli en del av vårt engagerade team och arbeta i en både viktig och intressant bransch, tveka inte att kontakta oss redan idag.

Vad säger våra anställda?

På C2Solutions känner jag både en stor frihet att själv styra min arbetssituation och en trygghet i de förutsättningar och stöd jag får från ledning och kollegor i arbetet. Det gör att jag vågar utmana mig själv varje dag!

  • Ann
  • Konsult inom Säker systemdesign

Jag trivs på C2Solutions eftersom vi lyckas sammanväva professionalism med en familjär känsla. Samtidigt får jag jobba i en viktig och utmanande bransch tillsammans med kollegor med unika kompetenser.

  • Mikael
  • Affärsansvarig och konsult inom Informationssäkerhet

Här har varje konsult sin unika kompetens och det är i utbytet mellan medarbetarna vi skapar mervärde. Det öppna arbetssättet och viljan till samarbete gör att alla trivs här. Det gynnar både oss och kunderna.

  • KJ
  • Konsult inom informationssäkerhet

Sök jobb hos oss

Om du passar in på beskrivningen ovan och vill bli del av ett växande team, tveka inte, utan fyll i dina uppgifter nedan.

Bli uppringd

Fyll i ditt telefonnummmer så ringer vi upp dig.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Högsta kreditvärdighet

C2Solutions är ett stabilt företag med nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Certifiering enligt ISO9001

C2Solutions är sedan år 2006 certifierade enligt ISO9001, standarden för kvalitetsledningssystem.

Barnsupporter Företag

Barnsupporter

C2Solutions är med och stödjer kampen mot barncancer.