Teamkänsla och utveckling

Bli en av oss

Hos oss är den professionella konsulten stommen i verksamheten. Personliga egenskaper är något relativt statiskt, erfarenhet är något vi förvärvar över tid och kunskap är till stor del en färskvara. Därför är det viktigare vem du är som person än de specifika kunskaper du har just nu. Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling, både internt och externt genom bl.a. certifieringar och fortbildningar.

Våra kärnvärden: utveckling, samarbete, säkerhet och kvalitet är något som präglar hela vår verksamhet. Att vi kollegor delar detta synsätt är en förutsättning för att vi ska växa och utveckla tillsammans.

Vem är det vi söker? Som person är du social, öppen, nyfiken och har lätt för att etablera nya kontakter och skapa förtroende. Du har mycket gott omdöme, hög integritet och lojalitet, tar snabbt till dig ny kunskap och har god samarbetsförmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och kan förmedla komplex information på ett tydligt sätt. Du har även ett par års arbetslivserfarenhet inom något av våra huvudområden; Informationssäkerhet, Säker systemdesign och Oberoende granskning.

Vill du bli en del av vårt inspirerande team och arbeta i en både viktig och intressant bransch? Tveka inte, kontakta oss idag!

Vad säger våra anställda?

På C2Solutions har jag ställts inför utmaningar som fått mig att tänka på helt nya sätt. Att växa med uppgiften och komma fram med nya lösningar är det bästa med jobbet!

  • Ulf
  • Konsult inom Säker Design

Erfarenhet och kompetens är viktigt. För att nå framgång som konsult och för att trivas i vårt team är dina personliga egenskaper lika viktiga. All potential kan inte utläsas ur ett CV, men den kan förädlas i rätt miljö.

  • Marie
  • VD

Här har varje konsult sin unika kompetens och det är i utbytet mellan medarbetarna vi skapar mervärde. Det öppna arbetssättet och viljan till samarbete gör att alla trivs här. Det gynnar både oss och kunderna.

  • KJ
  • Konsult inom informationssäkerhet

Sök jobb hos oss

Om du passar in på beskrivningen ovan och vill bli del av ett växande team, tveka inte, utan fyll i dina uppgifter nedan.

Bli uppringd

Fyll i ditt telefonnummmer så ringer vi upp dig.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Högsta kreditvärdighet

C2Solutions är ett stabilt företag med nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Certifiering enligt ISO9001

C2Solutions är sedan år 2006 certifierade enligt ISO9001, standarden för kvalitetsledningssystem.

Barnsupporter Företag

Barnsupporter

C2Solutions är med och stödjer kampen mot barncancer.