C2Solutions deltar på FHS Arbetsmarknadsdagar 15 maj

Den 15 maj kommer C2Solutions att delta i årets arbetsmarknadsdag som arrangeras av Försvarshögskolans studentkår och AMG-Kompass. Vi finns på plats mellan kl 10-16 så kom gärna förbi vår monter för att träffa och lära känna vårt team och upptäck hur du kan växa din karriär hos oss!

 

FHS arbetsmarknadsdagar Linkedin

Arbetsmarknadsdagen är en mötesplats för en säkrare framtid! Här får du möjlighet att träffa relevanta aktörer från arbetsmarknaden i rollen som potentiella arbetsgivare för dig som är student. Både myndigheter och privata företag deltar. Arbetsmarknadsdagen genomförs onsdag 15 maj, vid Försvarshögskolan, Drottning Kristinas väg 37.

Detta är en fantastisk möjlighet för oss att träffa drivna talanger som är intresserade av att göra en skillnad i vår bransch.

Om C2Solutions
C2Solutions levererar effektiva säkerhetslösningar inom IT- och informationssäkerhet till myndigheter, verk och privata aktörer. Vi har ett specialiserat team på cirka 20 medarbetare som arbetar för att säkra samhällsviktig information. Vi erbjuder våra kunder en heltäckande skyddspalett där vi samlat tjänster baserade på mer än 20 års erfarenhet från verksamheter med höga säkerhetskrav. Vi är glada och stolta över att ha några av Sveriges mest betydelsefulla verksamheter som våra kunder.