C2Solutions växer - välkommen Stephen!

C2Solutions är på en spännande tillväxtresa och vi är stolta över att kunna dela med oss av de senaste nyheterna!

Vi är glada att kunna meddela att Stephen Archer, en veteran inom IT- och informationssäkerhet, har anslutit sig till vårt team på C2Solutions. Med en karriär som sträcker sig över flera decennier har Stephen samlat på sig en imponerande mängd kunskap och erfarenhet. Hans expertis kommer att vara värdefull när vi fortsätter att utveckla och förstärka vårt affärsområde inom informationssäkerhet.

Stephen kommer att hjälpa våra kunder att navigera i den komplexa och ständigt föränderliga världen av IT-säkerhet. Vi är övertygade om att hans insikter och ledarskap kommer att bidra till att stärka vårt erbjudande och leverera ännu bättre lösningar till våra kunder.

Vi vill hälsa Stephen varmt välkommen till oss på C2Solutions. Vi är säkra på att hans anslutning till vårt team kommer att bidra till att driva vår fortsatta expansion och framgång.

Välkommen ombord, Stephen!

Välkomna till teamet! (2)

Vi växer fort, vilket innebär att vi ständigt är på jakt efter nya medarbetare. Har du kunskaper och kompetenser som du tror passar oss, tveka inte att skicka in en spontanansökan till jobb@c2solutions.se