Trygghet börjar med ett bekant ansikte

Välkommen till oss!

En professionell partner

Vi sätter upp långsiktiga mål och arbetar nära våra kunder, vilket bidrar till ökad förståelse, tillit och kvalitet. Vi är certifierade enligt ledningssystemstandarden för kvalitetsprocesser, ISO9001. Vi äger eller samverkar med andra i centrala ramavtal. Vårt öppna och närvarande arbetssätt kompletterar vår professionalitet, noggrannhet och struktur. Hög integritet är en självklarhet för alla våra medarbetare.

Samma synsätt gäller inom våra egna väggar. På C2Solutions värdesätter vi vår företagskultur, vilken kännetecknas av delaktighet, kreativitet och spetskompetens. Med kunden i fokus, känner varje konsult och medarbetare stolthet och inspiration inför uppgiften.

Vårt familjära nätverk

Sedan starten 2001 har C2Solutions haft en stark utveckling. Vårt huvudkontor finns i Stockholm, men vårt nätverk sträcker sig betydligt längre än så. Genom våra partnerbolag samarbetar vi med över hundra konsulter. Då är det extra viktigt att alla delar det gemensamma synsättet. Alla våra samarbetspartners uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav och erbjuder en mängd unika specialkompetenser. Med en familjär känsla och viljan att uppnå resultat genom samarbete, skapar vi säkrad informationshantering för ett tryggare samhälle.

Engagerade medarbetare ger nöjda kunder

Så länge C2Solutions varit verksamma, har vi tillsammans levererat högt engagemang och goda resultat. Nyckeln till våra lyckade uppdrag är vårt synsätt och den arbetsglädje som präglar vår företagskultur. Vi vill skapa tillväxt genom att engagera, attrahera och utveckla både medarbetare och kunder. Vårt öppna klimat gör att vi kan hantera högt och lågt, lätt och tungt och få alla parter att känna trygghet.

Vision

Det självklara valet för att säkra samhällsviktig information.

Affärsidé

Vi säkrar samhällsviktig information.

Bli uppringd

Fyll i ditt telefonnummmer så ringer vi upp dig.

Högsta kreditvärdighet

C2Solutions är ett stabilt företag med nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Certifiering enligt ISO9001

C2Solutions är sedan år 2006 certifierade enligt ISO9001, standarden för kvalitetsledningssystem.

Barnsupporter Företag

Barnsupporter

C2Solutions är med och stödjer kampen mot barncancer.