Kvalitet genomsyrar hela vår verksamhet

Kvalitetspolicy

Vi säkrar samhällsviktig information genom våra tjänster inom Säkrad Informationshantering. Tjänsteportföljen erbjuder Informationssäkerhet, Säker systemdesign och Oberoende granskning.

Kvalitet, säkerhet, utveckling och samverkan utgör våra kärnvärden. De genomsyrar hela vår verksamhet och är en förutsättning för långsiktig tillväxt och stabilitet.

Vår ambition är att alltid:

  • identifiera och uppfylla kundens och våra egna krav
  • ha nöjda kunder, medarbetare och styrelse
  • skapa mervärde i det vi levererar internt och externt.

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet. Vårt kvalitetsarbete utvärderas ständigt. Vi förbättrar våra arbetsmetoder och vårt erbjudande vid behov. Vi arbetar systematiskt och enhetligt, i enlighet med lagar och ställda krav, och följer kontinuerligt upp våra mål och utvecklar vårt verksamhetsledningssystem. Ny kunskap, erfarenhet, risker samt kund- och medarbetarnöjdhet återförs och bidrar till kontinuerlig utveckling av organisation, individ och arbetssätt.

Bli uppringd

Fyll i ditt telefonnummmer så ringer vi upp dig.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Högsta kreditvärdighet

C2Solutions är ett stabilt företag med nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Certifiering enligt ISO9001

C2Solutions är sedan år 2006 certifierade enligt ISO9001, standarden för kvalitetsledningssystem.

Barnsupporter Företag

Barnsupporter

C2Solutions är med och stödjer kampen mot barncancer.